

Την επιτάχυνση στην έκδοση εκκρεμών συντάξεων ζητά ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης. Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του, το μέτρο της χορήγησης της προσωρινής σύνταξης πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα και για το λόγο αυτό, το μέλος του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης ζητά να επιταχυνθεί η οριστική έκδοση όσων εκκρεμούν.
Η πλήρης δήλωση του κ. Χρηστίδη έχει ως εξής:
«Χρειάστηκε η χθεσινή δημόσια παρέμβαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, για να αναγκαστεί η Κυβέρνηση να εξαγγείλει άρον άρον την χορήγηση προσωρινής σύνταξης, για όλους όσους εκκρεμεί η έκδοση της σύνταξης τους.
Όμως επιβάλλεται το μέτρο αυτό -που αποτελεί προσωρινή ανακούφιση -να εφαρμοστεί άμεσα, χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Όχι να αποτελέσει η εξαγγελία επικοινωνιακό τρικ για τα ΜΜΕ.
Και φυσικά να επιταχυνθεί η οριστική έκδοση των συντάξεων. Αρκετά πια με τον κυβερνητικό εμπαιγμό σε εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους».
Σχετικά Νέα
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.