«Χρησμός» Μπάνον για το 2020: Αν ο Τραμπ αντέξει τους τελευταίους έξι μήνες…

Μια “μυστηριώδη” δήλωσε έκανε ο διαβόητος Στιβ Μπάνον, ο πρώην “ισχυρός άνδρας” στον Λευκό Οίκο του Ντόναλντ Τραμπ και ο άνθρωπος που θεωρείται ότι περισσότερο από οιονδήποτε άλλο καθόρισε την ατζέντα του νυν προέδρου των ΗΠΑ.

Μιλώντας από την Biblioteca Angelica της Ρώμης, μπροστά σε δεκάδες δημοσιογράφους, ο Μπάνον, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης, προωθώντας την ιδεολογία της alt-right, έδωσε “χρησμό” σχετικά με τις προεδρικές εκλογές του 2020.

“Αν ο Τραμπ αντέξει τους τελευταίους έξι μήνες της θητείας του -και αυτό είναι ένα μεγάλο αν- τότε θα κερδίσει με μεγαλύτερη άνεση απ’ όσο το 2016”, είπε ο Μπάνον.

Όσον αφορά στους Δημοκρατικούς, ο Μπάνον είπε ότι φαβορί είναι η Καμάλα Χάρις και ο Μπέτο Ο’ Ρουρκ, ωστόσο δεν απέκλεισε είσοδο στο παιχνίδι και της Χίλαρι Κλίντον, λέγοντας, μάλιστα, ότι “ο βρυκόλακας δεν είχε παλούκι καρφωμένο στην καρδιά του”.

Κατά τα λοιπά, ο Μπάνον εκτίμησε -χωρίς να παρουσιάσει κανένα στοιχείο πέραν της παρουσίας του προέδρου Σι Τζινπίνγκ στη Ρώμη- ότι το Βατικανό κάνει μυστικές επαφές με την Κίνα και ότι η Huawei αποτελεί “δούρειο ίππο” του Πεκίνου, προσθέτοντας ότι αν η εταιρεία κυριαρχήσει στο 5G θα αποτελέσει κυρίαρχο στην τεχνολογία.

Σχετικά Νέα