

«Είναι ανεπίτρεπτο να κυκλοφορούν σαν φέιγ βολάν, τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων Ελλήνων ψηφοφόρων του εξωτερικού, για να εξυπηρετηθούν υποψήφιοι για το Ευρωκοινοβούλιο» υπογράμμισε σε συνέντευξη του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
«Αναδείχθηκε από τα ΜΜΕ η αυτοκριτική που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας και η οποία αφορούσε τους χειρισμούς σε δύο υποθέσεις, στο υπαρκτό σκάνδαλο Novartis και τις τηλεοπτικές άδειες. Υποτιμήθηκε όμως η αναφορά του, στο πιο σημαντικό επίτευγμα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που ήταν η έξοδος από τα μνημόνια, με την παράλληλη αναδιάρθρωση του χρέους και με την κοινωνία όρθια» τόνισε στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.
Σημείωσε επίσης πως «μετά από το συνέδριο, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει βάλει στις ράγες και εντείνει την πολιτική του δράση, για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία»
Παράλληλα ανέφερε πως «είναι ανεπίτρεπτο να κυκλοφορούν σαν φέιγ βολάν, τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων Ελλήνων ψηφοφόρων του εξωτερικού, για να εξυπηρετηθούν υποψήφιοι για το Ευρωκοινοβούλιο».
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.