Χρ. Γιαννούλης: Μακριά από την εικονική πραγματικότητα της ΝΔ, η καθημερινότητα των πολιτών

“Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί να παρουσιάσει μία άλλη πραγματικότητα από αυτήν που βιώνουν στην καθημερινότητα τους οι πολίτες. Επιχειρούν να διαστρέψουν την πραγματικότητα με τρόπο που έχει γίνει αντιληπτός από τους”

Βρισκόμαστε μπροστά σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις επί τα χείρω για τα εργασιακά. Με την απελευθέρωση του ωραρίου, με τις απλήρωτες υπερωρίες που θα επιφέρουν μείωση του εισοδήματος, με τις ατομικές συμβάσεις”. Αυτό τόνισε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

“Όλες οι δημοσκοπήσεις, που τόσο αγαπά η ΝΔ, αποτυπώνουν την αγωνία των πολιτών για την επόμενη μέρα, για το εργασιακό περιβάλλον, για το νέο τοπίο που θα διαμορφώνει η οικονομική κρίση. Αποτυπώνουν τις σοβαρές επιφυλάξεις των πολιτών για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί να παρουσιάσει μία άλλη πραγματικότητα από αυτήν που βιώνουν στην καθημερινότητα τους οι πολίτες. Επιχειρούν να διαστρέψουν την πραγματικότητα με τρόπο που έχει γίνει αντιληπτός από τους”

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα