Χρ. Γιαννούλης: Χωρίς προηγούμενο η επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων

«Προς τιμήν της η Άννα Ευθυμίου, η βουλευτής της ΝΔ από τη Θεσσαλονίκη, ανέδειξε όλα τα αρνητικά σημεία του νομοσχεδίου και έφερε τους βουλευτές της ΝΔ αντιμέτωπους με τη συνείδηση και τη βουλευτική τους αξιοπρέπεια», τόνισε ο Χρ. Γιαννούλης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε ραδιοφωνική συνέντευξή του

«Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας όταν υποστηρίζουν πως εργοδότης και εργαζόμενος είναι στην ίδια μοίρα. Η ετεροβαρής αυτή σχέση ενισχύεται με το εργασιακό νομοσχέδιο και θα λειτουργήσει σε βάρος των εργαζομένων”. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Γιαννούλης στο ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά FM”.

“Ο κύριος Χατζηδάκης αγνοεί πως λειτουργεί η αγορά εργασίας καθώς ο μόνος εργοδότης του, από τα νεανικά του χρόνια μέχρι σήμερα ήταν η Νέα Δημοκρατία.

Προς τιμήν της η Άννα Ευθυμίου, η βουλευτής της ΝΔ από τη Θεσσαλονίκη, ανέδειξε όλα τα αρνητικά σημεία του νομοσχεδίου και έφερε τους βουλευτές της ΝΔ αντιμέτωπους με τη συνείδηση και τη βουλευτική τους αξιοπρέπεια.

Η Συμφωνία των Πρεσπών δίνει στην κυβέρνηση τα εργαλεία για να αποτραπούν στο μέλλον προκλητικές ενέργειες από φορείς και ομοσπονδίες της Βόρειας Μακεδονίας».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα