

Με κοινή απόφαση που εξέδωσαν τα υπουργεία Περιβάλλοντος, Εσωτερικών, Μετανάστευσης και Ασύλου, χορηγήθηκαν οι άδειες για την εκτέλεση των εργασιών στις νέες κλειστές ελεγχόμενες δομές, που θα κατασκευαστούν στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου μετανάστευσης και Ασύλου: “Σε συνέχεια της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α’ 28/10-02-2020) και της υπ’ αρ. 1311/10-02-2020 απόφασης του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, χορηγείται, με κοινή απόφαση των Υπουργείων Περιβάλλοντος, Εσωτερικών και Μετανάστευσης και Ασύλου, άδεια για την χωροθέτηση των Περιφερειακών Υπηρεσιών, δομών και λοιπών διακριτών χώρων στις επιταχθείσες εκτάσεις γης.
Επιπλέον, χορηγείται άδεια εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης περίφραξης και χωματουργικών για την διαμόρφωση των γηπέδων, με σκοπό την εγκατάσταση των νέων κλειστών ελεγχόμενων δομών”.
Σχετικά Νέα
Το ΠΑΣΟΚ για την επιτυχία της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών: Βαθιά ριζωμένο το πόλο στο αθλητικό dna και στην κουλτούρα των Ελλήνων
«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών για το υπέροχο πασχαλιάτικο δώρο που προσέφερε.
Σωκράτης Φάμελλος: Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών
Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο World Cup στην Κίνα, από την Εθνική Ομάδα.
Ν. Κακλαμάνης: Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης απέδειξαν ότι έχουν λαμπρό μέλλον
Τα συγχαρητήριά του στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών για το χρυσό και.
«Ημέρα χαράς, αγάπης και δύναμης! Χριστός Ανέστη!» – Ευχές Κυρ. Μητσοτάκη για το Πάσχα
Τις ευχές του για το Πάσχα έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία ανάρτηση στο.