

Επεισόδια σημειώθηκε, χθες Κυριακή το βράδυ, στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ στη Χίο, μεταξύ Αφγανών και Αράβων αιτούντων άσυλο.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν με πετροπόλεμο μεταξύ αντιπάλων εθνικών ομάδων και σύντομα εξελίχθηκαν σε συγκρούσεις σώμα με σώμα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, τραυματίστηκαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός με ελαφρύ τραύμα το χέρι. Επίσης εντοπίσθηκε και εστία φωτιάς η οποία και άμεσα σβήστηκε.
Τα επεισόδια έληξαν αργά το βράδυ και για την αντιμετώπιση της κατάστασης ενεργοποιήθηκε το σύνολο της δύναμης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν προσαχθεί τρία άτομα, ως πρωτεργάτες των όσων συνέβησαν. Σημειώνεται ότι στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ και σε υποδομές για 1000 άτομα διαμένουν περισσότεροι από 5.000 αιτούντες άσυλο.
Σχετικά Νέα
Νεκρός 81χρονος στο αλιευτικό του σκάφος στην Αιδηψό
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου 2025, μέσα στο.
Ρήγμα στα ταξί για το «σκνίπα pass» – Αλλαγή στάσης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία
«Γυρνάς μ’ ένα ταξί μέσα στη νύχτα…» λέει το γνωστό τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα,.
Έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στη Νέδα με νεκρό το 4χρονο αγόρι – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην περιοχή της Νέδας.