Χίος: Νέος Δήμαρχος ο Γιάννης Μαλαφής με 62,27%

Σχεδόν διπλασίασε τις ψήφους του την Β’ Κυριακή ο νέος Δήμαρχος Χίου Γιάννης Μαλαφής που από 8.000 σταυρούς την Α’, έλαβε σήμερα 15.159 (και ποσοστό 62,27%).
Την ώρα που ο αντίπαλος συνδυασμός του νυν Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη έχανε 701 ψήφους, συγκεντρώνοντας 9.185 και ποσοστό 37,33%.

Στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης της Χίου, στην οδό Απλωταριάς, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς οι οπαδοί του κ. Μαλαφή (“Χίος για όλους”), που όταν σιγουρεύτηκε για τη νίκη βρέθηκε ανάμεσά τους.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλες τις Χιώτισσες και σε όλους τους Χιώτες, είτε μας ψήφισαν είτε δεν μας ψήφισαν. Θα δουλέψουμε όπως τους είπαμε, όλοι μαζί, για να κάνουμε κάτι καλύτερο», σημείωσε ο κ. Μαλαφής. Μάλιστα απάντησε πως δεν περίμενε αυτή τη διαφορά, «η σύμπνοια με τις άλλες παρατάξεις, όλοι βάλαμε πλάτη», σημείωσε.
Ξεχωριστή η στιγμή που δέχτηκε τα συγχαρητήρια του ιερέα πατέρα του, π. Μαρκέλλου Μαλαφή.

Αντίθετα κατήφεια στο Δημαρχιακό Μέγαρο όπου από το γραφείο του παρακολουθούσε τα αποτελέσματα ο Σταμάτης Κάρμαντζης με το επιτελείο του συνδυασμού του (“Σύμπραξη Δημιουργίας για τη Νέα Χίο”), ο οποίος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα