

Μια 83χρονη γυναίκα πέθανε το Σάββατο στη Χιλή από τον ιό Covid-19.
Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο που οφείλεται στην επιδημία του κορωνοϊού σε αυτή τη χώρα της Νότιας Αμερικής, όπου έχουν καταγραφεί περισσότερα από 500 κρούσματα, ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές.
“Πενθούμε τον πρώτο θάνατο στη Χιλή από τον Covid-19. Μια 83χρονη γυναίκα”, έγραψε ο υπουργός Υγείας Χάιμε Μάνιαλιτς στο λογαριασμό του στο Twitter.
Η Χιλή έχει καταγράψει 537 ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων 33 νοσηλεύονται σε νοσοκομείο. Η πρωτεύουσα πλήττεται ιδιαίτερα με 359 κρούσματα.
Δεν έχει ανακοινωθεί κανένα μέτρο καραντίνας, αλλά οι κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τους δημόσιους χώρους της πρωτεύουσας.
Σχετικά Νέα
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας καταγγέλλει το Ισραήλ για «εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες»
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας κατηγόρησε σήμερα τον ισραηλινό στρατό για «εκτελέσεις με συνοπτικές.
Η επίσημη δήλωση του Βατικανού για τον θάνατο του πάπα Φραγκίσκου
Ο καρδινάλιος Γιόζεφ Φάρελ, προσωρινός διοικητής του Βατικανού, ανακοίνωσε επίσημα τον θάνατο του πάπα.
Θάνατοι διασωστών στη Γάζα: Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας καταγγέλλει «εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες»
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας κατηγόρησε σήμερα (21/4) τον ισραηλινό στρατό για «εκτελέσεις με.
Δασμοί: Και δεύτερο αεροσκάφος της Boeing επιστρέφει στις ΗΠΑ από την Κίνα
Ένα δεύτερο αεροσκάφος της Boeing που προοριζόταν για κινεζική αεροπορική εταιρεία κατευθυνόταν πίσω στις.