

Χαμηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, με τον υδράργυρο να σημειώνει αισθητή πτώση και τους κατοίκους, κυρίως, σε Δράμα, Φλώρινα, Κοζάνη, Πτολεμαϊδα αλλά και στο Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης, να βάζουν «φωτιά» σε κάθε μορφής θέρμανση.
Ρεκόρ χαμηλής θερμοκρασίας σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Οχυρό του Νευροκοπίου Δράμας με -9 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τους μετεωρολογικούς σταθμούς του meteo.gr.
Στην Πτολεμαϊδα, το Νέο Καύκασο Φλώρινας και το Περιθώρι Νευροκοπίου ο υδράργυρος έπεσε στους -6 βαθμούς.
Στο Βαρικό της Φλώρινας, την πόλη των Γρεβενών, το Παρανέστι Δράμας και την Κίτρινη Λίμνη Κοζάνης η θερμοκρασία «βούτηξε» στους -5 βαθμούς.
Στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης καταγράφηκαν -4 βαθμοί Κελσίου, ενώ στην Αριδαία, τη Φλώρινα και το Μεσόβουνο Κοζάνης -3.
Είναι ενδεικτικό πως και στην πόλη της Θεσσαλονίκης οι κάτοικοι του δήμου Δέλτα ξύπνησαν με χαμηλές θερμοκρασίες καθώς σε Χαλάστρα και Σίνδο η ελάχιστη, νωρίς το πρωί, ήταν 3 βαθμοί Κελσίου.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.