

«Τα κροκοδείλια δάκρυα του υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, δεν συγκινούν κανέναν», αναφέρει ο Αλέξης Χαρίτσης σε δήλωσή του.
Αναλυτικά στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης ανέφερε:
– Κατόπιν εορτής, ο κ. Βρούτσης ισχυρίστηκε πως σέβεται και τιμά τους επιστήμονες της χώρας, ενώ πρώτα τους εξευτέλισε με το φιάσκο των προγραμμάτων της τηλεκατάρτισης.
– Ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει συνεργάτης του που να σχετίζεται, άμεσα ή έμμεσα, με κάποιο ΚΕΚ, τη στιγμή που τα στοιχεία σχετικά με την εμπλοκή της νομικής συμβούλου της Γενικής Γραμματέως του υπουργείου Εργασίας είναι αδιάσειστα.
– Ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα ισχυριζόταν πως μόνο μέσω ΚΕΚ μπορούσε να πραγματοποιηθεί η ενίσχυση των επιστημόνων, καθώς πρόκειται για ευρωπαϊκά κονδύλια, σήμερα δήλωσε πως αναζητά τρόπο να δοθούν τα χρήματα αυτά για την απευθείας ενίσχυση τους. Κι όλα αυτά τη στιγμή που η εγκύκλιος της Κομισιόν έθετε ρητά τη δυνατότητα αυτή.
Ο κυνισμός και η διαχειριστική αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι πρωτοφανείς. Περιμένουμε όμως από τον κ. Βρούτση να μας απαντήσει το εξής: Όλο αυτό το φιάσκο το έστησε μόνος του ή ήταν σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου;
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.