

Είναι η ώρα να ληφθούν στρατηγικές αποφάσεις για τον αγροτικό τομέα και γι αυτό η Έκθεσή AGROTICA αποκτά μία πολύ μεγάλη σημασία και είναι για τον αγροτικό κόσμο ότι είναι η Διεθνής Έκθεση του Σεπτεμβρίου για τον επιχειρηματικό κόσμο, επισήμανε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo Τάσο Τζήκα και μέλη της διοίκησης.
“Σε όλη την ευρώπη ο αγροτικός κόσμος είναι σε αναβρασμό και εμείς πρέπει να είμαστε παρόντες στη συζήτηση για το μέλλον του αγροτικού τομέα”, είπε ο κ. Χαρίτσης. Ο κ. Τζήκας τον ενημέρωσε για τα χαρακτηριστικά της φετινής AGROTICA, λέγοντας ότι είναι μία πολύ καλή Έκθεση, όπως και για το εγχείρημα της ανάπλασης του χώρου της ΔΕΘ.
Ο κ. Χαρίτσης δήλωσε ότι η νέα αριστερά λέει ένας σαφέστατο όχι σε ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΘ. Συνοδευόμενος από τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Πέτη Πέρκα, βουλευτές και στελέχη επισκέπτεται αυτή την ώρα περίπτερα της AGROTICA.
ΑΠΕ ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Το ΠΑΣΟΚ για την επιτυχία της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών: Βαθιά ριζωμένο το πόλο στο αθλητικό dna και στην κουλτούρα των Ελλήνων
«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών για το υπέροχο πασχαλιάτικο δώρο που προσέφερε.
Σωκράτης Φάμελλος: Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών
Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο World Cup στην Κίνα, από την Εθνική Ομάδα.
Ν. Κακλαμάνης: Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης απέδειξαν ότι έχουν λαμπρό μέλλον
Τα συγχαρητήριά του στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών για το χρυσό και.
«Ημέρα χαράς, αγάπης και δύναμης! Χριστός Ανέστη!» – Ευχές Κυρ. Μητσοτάκη για το Πάσχα
Τις ευχές του για το Πάσχα έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία ανάρτηση στο.