

«Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο “Βήμα της Κυριακής” φανερώνει την αμηχανία που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.
Και προσθέτει: «Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατέστησε σαφές ότι δεν ζητά απλή ενημέρωση αλλά εθνική υπευθυνότητα από τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος, εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης με την Τουρκία, χειρίζεται την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας με όρους καλλιστείων. Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε επίσπευση της επανεκλογής Παυλόπουλου με ευρεία πλειοψηφία και στη συνέχεια σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για τη χάραξη εθνικής στρατηγικής απέναντι στην Τουρκία».
Η δήλωση του κ. Χαρίτση καταλήγει ως εξής: «Αν ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί τον Προκόπη Παυλόπουλο ως “χθες” με το οποίο είναι “κολλημένος” ο Αλέξης Τσίπρας, να αναλάβει την ευθύνη και να ενημερώσει τους πολίτες για τη θέση του και να κριθεί για αυτή. Αλλά, επιτέλους, τις κρίσιμες αυτές ώρες, ας πάψει τα παιχνίδια με τους θεσμούς».
Σχετικά Νέα
Νέα Αριστερά: Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη είναι μια απελπισμένη επιχείρηση να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη δημοσκοπική κατάρρευση
«Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απελπισμένη επιχείρηση.
Κ. Χατζηδάκης: Ωφελούνται 2,5 εκατ. Έλληνες από την ανάπτυξη και τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης
Ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων τόνισε ότι από την.
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.