Χαρδαλιάς: Νέα έκκληση στα social media μετά τα νέα μέτρα

Το μεσημέρι της Παρασκευής, 14.08.2020, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε μια σειρά από νέα μέτρα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να μπει ένα φρένο στον κορονοϊό.

Λίγες ώρες μετά, ο Νίκος Χαρδαλιάς επανήλθε με μια ανάρτηση στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επανέλαβε στην ανάρτησή του τα όσα είπε νωρίτερα στην ενημέρωση, χτυπώντας καμπανάκι για τις επόμενες, κρίσιμες ημέρες.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Χαρδαλιάς

“Τα επόμενα 24ωρα, οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες. Θα είναι και εκείνες που θα κρίνουν την πορεία και έκβαση των πραγμάτων σε αυτή τη φάση της εξέλιξης της πανδημίας, της μάχης μας με τον αόρατο εχθρό.
Και το μήνυμα, το ζητούμενο, ο στόχος είναι ένας: να παραμείνουμε υγιείς και να μη χρειαστεί να πάρουμε μέτρα τα οποία θα είναι ολέθρια για την οικονομία μας, για τις επιχειρήσεις μας, τις οικογένειές μας, την πατρίδα μας.

Ας είναι ξεκάθαρο.

Αν ο καθένας και η κάθε μία από εμάς από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες φοράει τη μάσκα του και κρατάει τις αποστάσεις, αν όσοι ειδικά επιστρέψουν από τις διακοπές μείνουν μακριά από τους ανθρώπους που μπορεί να κινδυνεύσουν τηρώντας τα προστατευτικά μέτρα, αν ο καθένας μας αποφύγει συγχρωτισμούς και χαλαρώσει, ξεκουραστεί, διασκεδάσει τηρώντας τα προστατευτικά μέτρα, τότε και μόνο τότε θα έχουμε κερδίσει και αυτή τη μάχη.

Καλή Παναγιά!”.

Δείτε την ανάρτησή του

Χαρδαλιάς

 

Σχετικά Νέα