

Στο Αργοστόλι βρέθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στην 158η επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα.
Οκ. Χαρδαλιάς, παραβρέθηκε στην επίσημη δοξολογία στην Μητρόπολη Αργοστολίου στην οποία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Δημήτριος, παρουσία όλων των πολιτικών αρχών της Κεφαλονιάς και στην συνέχεια κατέθεσε στεφάνι.
Σχετικά Νέα
Ο Τραμπ λέει ότι Ινδία και Πακιστάν «συμφώνησαν σε πλήρη και άμεση κατάπαυση του πυρός»
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πλήρη κατάπαυση του πυρός ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν. «Συμφώνησαν.
ΗΠΑ: Επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας στα κεντρικά γραφεία της ExxonMobil και της Cheniere Energy
Τις κεντρικές εγκαταστάσεις της ExxonMobil στο Τέξας των ΗΠΑ, επισκέφθηκαν χθες, Παρασκευή 9 Μαΐου,.
Σ. Φάμελλος: «Το καθεστώς Μητσοτάκη πρέπει να φύγει» – Προαγγελία καταστατικών αλλαγών στον ΣΥΡΙΖΑ
«Η άδικη πολιτική Μητσοτάκη δεν είναι μονόδρομος, υπάρχει διέξοδος, και είναι προοδευτική, είναι το.
Αδ. Γεωργιάδης: Επιτυχημένη μεταμόσχευση ήπατος στο Λαϊκό – Προτεραιότητα η ενίσχυση της μεταμοσχευτικής δράσης στη χώρα
Σε επιτυχημένη μεταμόσχευση ήπατος υπεβλήθη την Παρασκευή 9 Μαΐου μια 48χρονη ασθενής, που έπασχε.