

Στη σύλληψη δύο Ελλήνων και ενός αλλοδαπού με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα 128,7 γραμμάρια κάνναβης, 25 γραμμάρια κοκαΐνης , ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και 3 κινητά τηλέφωνα.
Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στα σπίτια των συλληφθέντων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 3,7 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 2.900 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Από την ΕΛ.ΑΣ. κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Σχετικά Νέα
Σπαρτιάτες: Αθώοι και οι 13 κατηγορούμενοι για εξαπάτηση εκλογέων
Αθωώθηκαν και οι 13 κατηγορούμενοι στη δίκη των Σπαρτιατών. Απηλλάγησαν από την κατηγορία της.
Θεσσαλονίκη: Τρεις νεαροί οι δράστες της επίθεσης σε βάρος δύο ανηλίκων στα Διαβατά
Εξιχνιάσθηκε έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Α.Τ. Δέλτα, περιστατικό επίθεσης σε βάρος δύο ανηλίκων.
Βουλή: Νέα ποινική δικογραφία για τα Τέμπη ύστερα από μήνυση συγγενών
Νέα ποινική δικογραφία για την υπόθεση των Τεμπών διαβιβάστηκε χθες στη Βουλή, σύμφωνα με.
Κλειστό το Φαράγγι της Σαμαριάς λόγω του σεισμού των 6,1 Ρίχτερ στην Κάσο
Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του φαραγγιού της Σαμαριάς λόγω του σεισμού των 6,1 Ρίχτερ.