

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος ‘Αμεσης Δράσης Χανίων 18χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος δύο 20χρονων ημεδαπών.
Όπως καταγγέλθηκε, την παραμονή των Χριστουγέννων σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος άγνωστοι προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε βάρος δύο 20χρονων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων ο 18χρονος είναι ένας εκ των δραστών, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Υπηρεσίας.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χανίων.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.