

Έξι άτομα συνελήφθησαν από τις Αρχές στα Χανιά καθώς κατηγορούνται για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων πραγματοποίησαν έλεγχο σε καφενείο της πόλης κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι ο υπεύθυνος της επιχείρησης είχε επιτρέψει σε πέντε θαμώνες να παίζουν ζάρια. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 6.380 ευρώ.
Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ιδιοκτήτριας του καφενείου, η οποία απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες της Eθνικιστικής Νεολαίας – Στη φυλακή και δεύτερος κατηγορούμενος
Στη φυλακή οδηγείται και δεύτερος κατηγορούμενος για την υπόθεση της εγκληματικής συμμορίας, η οποία.
ΕΛΑΣ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Νομική – 7 προσαγωγές
Πρωινές ώρες σήμερα προσήχθησαν 7 άτομα τα οποία ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης.
Χαλκιδική: Σφοδρή χαλαζόπτωση κατέστρεψε καλλιέργειες ελιάς
«Άσπρισαν» χθες το απόγευμα από την έντονη χαλαζόπτωση πολλές ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής, με τους ελαιοπαραγωγούς να.
Χανιά: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων – Βρέθηκαν με πλαστά χαρτονομίσματα 80.000 ευρώ
Σε μια μεγάλη αποκάλυψη κυκλώματος που εμπορευόταν ανθρώπους και διακινούσαν παράλληλα εκατοντάδες πλαστά χαρτονομίσματα,.