Χανιά: Στο νοσοκομείο ανήλικη μαθήτρια που κατέρρευσε από αλκοόλ

Χτυποκάρδια για τους γονείς της 13χρονης στα Χανιά που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Η μικρή έχασε τις αισθήσεις της, από το αλκοόλ που κατανάλωσε…

Η 13χρονη βγήκε με την παρέα της, στα Χανιά και όπως φαίνεται άρχισε να καταναλώνει αλκοόλ. Κάποια στιγμή η μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου κατέρρευσε και στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο. Φίλοι της ειδοποίησαν ασθενοφόρο και τους γονείς της. Η μικρή μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης, για παροχή πρώτων βοηθειών. Ευτυχώς, η κατάσταση της υγείας της, έχει ομαλοποιηθεί.

Ένα ακόμα περιστατικό μέθης με ανήλικη καταγράφηκε στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα στα Χανιά όταν μία μαθήτρια, 13 περίπου χρόνων, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να μην αντέξει ο οργανισμός της.

Η ίδια μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βάμου με τους γιατρούς να της δίνουν τις πρώτες βοήθειες και να αποφασίζουν την άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο των Χανίων.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της μικρής βρίσκονται οι γονείς της, με τους αστυνομικούς να παίρνουν καταθέσεις σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν κάποιο κατάστημα έδωσε σε ανήλικα παιδιά αλκοόλ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα