

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ένας μαθητής γυμνασίου στα Χανιά πήγε στο σχολείο με όπλο, το οποίο μάλιστα το έβγαλε μέσα στην τάξη.
Το συμβάν σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων συνέβη την περασμένη Πέμπτη, όταν ο 14χρονος που είχε το όπλο στην τσάντα του το έβγαλε πάνω στο θρανίο και άρχισε να το παρατηρεί.
Κλήθηκε η αστυνομία
Θορυβημένοι οι συμμαθητές του ενημέρωσαν τη διεύθυνση του σχολείου, που βρίσκεται στην περιφερειακή ενότητα Χανίων. Ο διευθυντής ανταποκρίθηκε αμέσως και ενημέρωσε την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σχολείο.
Όπως αποδείχθηκε σύμφωνα με την ΕΡΤ, επρόκειτο για πιστόλι κρότου το οποίο όπως είπε ο μαθητής το βρήκε σε μια ντουλάπα στο σπίτι του.
Συνελήφθη και ο πατέρας
Οι αστυνομικοί εκτός από τον 14χρονο εντόπισαν και συνέλαβαν τον πατέρα του 14χρονου με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Ο μαθητής, όπως είπαν στην ΕΡΤ άτομα που ήταν μπροστά στο συμβάν, παραδέχτηκε με δάκρυα στα μάτια το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. Την υπόθεση έχει αναλάβει η εισαγγελία Χανίων.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.