

Ειδικές συσκευές αλκοολομέτρησης μίας χρήσης έδωσε η Τροχαία Χανίων στους οδηγούς που φεύγουν για τις διακοπές του Πάσχα, μαζί με ενημερωτικό υλικό που περιλαμβάνει συμβουλές οδικής ασφάλειας.
Η διανομή έγινε στον κόμβο Κλαδισού στη δυτική είσοδο της πόλης, στο πλαίσιο των δράσεων της ΕΛΑΣ και στην Κρήτη, ενόψει του εορτασμού της Αναστάσεως και του Πάσχα. Η υποδιοικητής του τμήματος Τροχαίας Μάρθα Κίτσιου κάλεσε τους πολίτες να εφαρμόζουν τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Παράλληλα, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος Γιώργος Λυμπινάκης, επεσήμανε ότι οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ στο νησί έχουν θέσει σε εφαρμογή ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για την πρόληψη των τροχαίων και παραβατικών συμπεριφορών. Όπως τόνισε θα υπάρξει ένταση των περιπολιών και ελέγχων στην ενδοχώρα, στα αστικά κέντρα και στο σύνολο του οδικού δικτύου.
Ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Γιώργος Μαστραντωνάκης αναφέρθηκε στα ειδικά μέτρα αστυνόμευσης στην περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τονίζοντας ότι σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου θα βρίσκεται επί ποδός το σύνολο του διαθέσιμου προσωπικού.
Από την πλευρά της η προϊσταμένη του Γραφείου Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσής Κρήτης, Σοφία Λογαρίδου, στάθηκε ιδιαίτερα στην επικινδυνότητα των κροτίδων δίνοντας παράλληλα συμβουλές προς τους πολίτες, ώστε να μην πέσουν θύματα παραβατικών συμπεριφορών σε βάρος τους.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης – Νέα ντοκουμέντα από τη δράση τους
Αίσθηση προκαλούν οι διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη..
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 44χρονο που είχε χτυπήσει με καδρόνι την πρώην σύζυγό του
Την μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας. Η φράση.
Στον εφέτη ανακριτή συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για να ενημερωθούν
Στα δικαστήρια της Λάρισας βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προκειμένου να.
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.