

Σουρεάλ καταστάσεις στο Γενικό Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου το πρωί της Παρασκευής, καθώς κατά την διάρκεια της εξέτασης των υποψηφίων για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, έξω ακριβώς από το σχολείο γινόταν χαμός.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, μία υπό ανέγερση οικοδομή έριχνε μπετά, με αποτέλεσμα οι μπετονιέρες και τα λοιπά οχήματα και μηχανήματα να προκαλούν πολύ δυνατό θόρυβο.
Η έντονη φασαρία δεν διέφυγε της προσοχής μίας μητέρας, που ζήτησε από τον αστυνομικό που βρισκόταν λόγω εξετάσεων στο σχολείο να πει στους εργάτες να κάνουν ένα διάλειμμα μίας ώρας περίπου ώστε να ολοκληρώσουν οι μαθητές την εξέτασή τους απερίσπαστοι, όπερ και εγένετο.
Όλα αυτά, ωστόσο, μέχρι να φύγει για μερικά λεπτά ο αστυνομικός, κάτι που έγινε αμέσως αντιληπτό και οι μπετονιέρες πήραν πάλι μπρος.
Σχετικά Νέα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 27-4-2025 θα.
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.