

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή του Πλατανιά Χανίων ένας άνδρας, ο οποίος παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, τελικά, έχασε τη ζωή του.
Σύμφωνα με ενημέρωση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, πρόκειται για Σκανδιναβό τουρίστα που διαμένει στην περιοχή, ο οποίος εντοπίστηκε από λουόμενους που άμεσα ενημέρωσαν τις Αρχές και το ΕΚΑΒ.
Μαρτυρίες αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή πολίτες και αργότερα διασώστες προσπάθησαν να επαναφέρουν τον άνδρα, ηλικίας 70 έως 75 ετών, όμως ανεπιτυχώς. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διερευνηθούν ιατροδικαστικά.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Κατηγορούνται πως βίαζαν τις ανήλικες κόρες τους – Προφυλακίστηκε το ανδρόγυνο
Στη φυλακή οδηγείται αντρόγυνο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες θυγατέρες του..
Τέμπη: «Ηθικός εκτροχιασμός» μετά το πόρισμα Καρώνη – Διχασμένοι οι επιστήμονες, «θύελλα» πολιτικών αντιδράσεων
Σύννεφο σκόνης για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης σήκωσε το πόρισμα του καθηγητή.
Αργολίδα: Εντύπωση προκαλεί αράχνη-πασχαλίτσα που εμφανίστηκε στους Μύλους – Πόσο επικίνδυνη είναι
Μία σπάνια άραχνη-πασχαλίτσα εμφανίστηκε στους Μύλους στην Αργολίδα την Τρίτη, 13 Μαΐου, προκαλώντας εντύπωση στους.
Καιρός: Πλησιάζει υποτροπικός αεροχείμαρρος – Πότε θα χτυπήσει την Ελλάδα
Φθινόπωρο θα θυμίζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά,.