Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Σερβίων

Ένταση επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων όπου μετά από μήνυση που κατατέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Στάση Σερβίων»Ρίτσα Σπυρίδου.

Τα πάντα ξεκίνησαν όταν από το βήμα του συμβουλίου η κ. Ρίτσα Σπυρίδου είπε σε συνέχεια προηγούμενων τοποθετήσεων της: «Κουβαλάτε εδώ μέσα όλους τους εργολάβους, κάθε φορά να κάνουν τα διάφορα τους, τα διάφορα που εσείς κάνετε από έτσι; Άι στο καλό».

Στο σημείο αυτό ο αντιδήμαρχος του Δήμου κ. Ποντίκης ζήτησε από την κα Σπυρίδου να ανακαλέσει αλλιώς θα της υποβάλλει μήνυση. Στο σημείο αυτό η κα. Σπυρίδου είπε: «Είπα εγώ ότι τα παίρνετε;», με τον αντιδήμαρχο τελικά να αποχωρεί από την αίθουσα και να κατευθύνεται στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κα Σπυρίδου κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση και από όσα μας είπε ο κ. Ποντίκης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, αυτό που ζητάει στη μήνυση του προκειμένου να την αποσύρει είναι να ανακαλέσει όσα είπε στο δημοτικό συμβούλιο η κα Σπυρίδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 2.05.00

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα