

Άμεση ήταν η απάντηση της Παλαιστινιακής Οργάνωσης Χαμάς στις απειλές του Αμερικανού προέδρου ότι ότι αν δεν απελευθερωθούν όλοι οι όμηροι μέχρι το Σάββατο η Γάζα θα γίνει κόλαση. Ένας υψηλόβαθμος ηγέτης της Χαμάς δήλωσε την Τρίτη ότι η προειδοποίηση του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, προς την οργάνωση να απελευθερώσει άμεσα όλους τους Ισραηλινούς ομήρους «περιπλέκει περαιτέρω τα πράγματα» σε σχέση με την εύθραυστη εκεχειρία στην περιοχή.
«Ο Τραμπ πρέπει να θυμάται ότι υπάρχει μια συμφωνία που πρέπει να γίνεται σεβαστή και από τις δύο πλευρές, και αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιστρέψουν οι κρατούμενοι (όμηροι)», δήλωσε ο Σάμι Αμπού Ζούχρι στο AFP. «Η γλώσσα των απειλών δεν έχει καμία αξία και περιπλέκει περαιτέρω τα πράγματα», πρόσθεσε.
Πηγή: ΑFP
Σχετικά Νέα
Τραμπ: Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε με την Κίνα – Οι δασμοί δεν θα είναι 145%, αλλά δεν θα φτάσουν στο μηδέν
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο ότι αν.
Κηδεία Πάπα Φραγκίσκου: Παρών Σολτς και Σταϊνμάιερ – Θα παραστεί και ο Αντόνιο Γκουτέρες
Ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ και ο καγκελάριος της χώρας, Όλαφ Σολτς.
Ο ΟΗΕ αναδιαρθρώνει την παρουσία του στη Συρία – Έκκληση για χρηματοδότηση
O Ντέιβιντ Κάρντεν, αναπληρωτής περιφερειακός Συντονιστής Ανθρωπιστικής Βοήθειας του ΟΗΕ για την κρίση στη.
Το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον Κινέζο πρέσβη – Εξέφρασε την ανησυχία του για την εμπλοκή του Πεκίνου στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας ανέφερε χθες, Τρίτη (22/4) ότι κάλεσε τον πρέσβη της.