

Πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη, συνελήφθησαν στη Χαλκιδική για κλοπές από σπίτια της περιοχής.
Συγκεκριμένα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, τρεις γυναίκες, εκ των οποίων η μία αλλοδαπή, η ανήλικη κι ένας άνδρας (ημεδαπός), το περασμένο Σάββατο (21 Ιανουαρίου) εισήλθαν σε οικίες σε διαφορετικές περιοχές της Χαλκιδικής και αφαίρεσαν κοσμήματα, χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 1100 ευρώ, τα οποία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (20 Ιανουαρίου), η ανήλικη μαζί με μία από τις άλλες συλληφθείσες, καθώς και μία ακόμη συνεργό τους, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί, διέρρηξαν ισόγεια αποθήκη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Είχε «φάει» πέντε χρόνια για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, συνελήφθη, πλήρωσε κι έφυγε
Οι αστυνομικοί κατόπιν ελέγχου που πραγματοποίησαν, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για καταζητούμενο. Συνελήφθη στην Πάτρα.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε μνημόσυνο για τη Τζωρτζίνα στις φυλακές Κορυδαλλού
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, για.
Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2383: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
Κλήρωση ΛΟΤΤΟ αριθμός 2383: Τουλάχιστον 1.900.000 ευρώ μοιράζει σήμερα 28/01/2023 το ΛΟΤΤΟ. Όσα πρέπει να γνωρίζετε. Οι.
Συνελήφθη 62χρονη φυγόποινη με 38 καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος της
Στην σύλληψη μια 62χρονης σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν 38 καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική.