Χαλκιδική: Σήμερα επιχειρείται αποσωλήνωση του 8χρονου

Οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου θα επιχειρήσουν την αποσωλήνωση του 8χρονου από την Χαλκιδική, που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το 8χρονο αγόρι, που είναι αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της μητέρας του από τον πατέρα του, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε, έχει ήδη βγει από την καταστολή και μέσα στην ημέρα αναμένεται να γίνει η προσπάθεια αποσωλήνωσης.

Το παιδί έζησε έναν εφιάλτη στην αγκαλιά της νεκρής μητέρας του
Ο 8χρονος που είχε πάρει αγκαλιά τη μητέρα του τη στιγμή της άγριας δολοφονίας της στη Χαλκιδική, χτυπήθηκε από τα σκάγια της καραμπίνας σε διάφορα σημεία του σώματος

. Το παιδί υπεβλήθη ήδη σε ένα δύσκολο χειρουργείο, όμως έχει ακόμη πολλά προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν οι γιατροί, οι οποίοι ανέφεραν πως έχει δεχθεί πάρα πολλά σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια, κοντά στο οπτικό νεύρο και στην κοιλιακή χώρα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το πιο δύσκολο κομμάτι θα είναι η ψυχολογική κατάσταση του παιδιού όταν οι γιατροί το βγάλουν από την καταστολή, αφού στάθηκε μάρτυρας των όσων συνέβησαν στο σπίτι του, όταν ο πατέρας του με κυνηγετική καραμπίνα σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Ειδική ομάδα παιδοψυχολόγων έχει συσταθεί και όταν ξεκινήσει η αποσωλήνωση θα βρεθούν στο πλευρό του 8χρονου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το παιδί, τη δολοφονημένη μητέρα και τον αυτόχειρα πατέρα του βρήκε στο σπίτι ο παππούς του.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα