

Τα πρώτα κρούσματα στην κατασκήνωση που φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη, ενώ μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, τα κρούσματα ήταν τουλάχιστον είκοσι, σύμφωνα με το grtimes.gr.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακόμα οκτώ παιδιά εντοπίστηκαν θετικά στον ιό χθες και σήμερα άλλα τέσσερα, με τον αριθμό πλέον των κρουσμάτων να ανέρχεται στα 32 συνολικά. Όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και έχουν αποχωρήσει με τους γονείς τους από την κατασκήνωση.
Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της ιχνηλάτησης προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση της διασποράς, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία από γονείς οι οποίοι είχαν στείλει τα παιδιά τους για διακοπές.
Σε επικοινωνία που είχε την Παρασκευή το grtimes.gr με την κατασκήνωση, οι υπεύθυνοι δε θέλησαν να κάνουν κάποια επίσημη δήλωση. Επισήμαναν ωστόσο ότι είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ αμέσως ενημερώθηκαν ο ΕΟΔΥ και η Πολιτική Προστασία. Επίσης, διαβεβαίωσαν πως τα μέτρα που τηρούνται κατά της διασποράς του ιού είναι από την πρώτη στιγμή αυστηρά.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης – Νέα ντοκουμέντα από τη δράση τους
Αίσθηση προκαλούν οι διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη..
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 44χρονο που είχε χτυπήσει με καδρόνι την πρώην σύζυγό του
Την μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας. Η φράση.
Στον εφέτη ανακριτή συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για να ενημερωθούν
Στα δικαστήρια της Λάρισας βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προκειμένου να.
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.