

Νέα προθεσμία για να δώσει εξηγήσεις στον πταισματοδίκη για το δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο Γιάννη, έλαβε η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.
Η παροχή εξηγήσεων εντάσσεται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκιδικής με διερευνώμενο αδίκημα αυτό της παράβασης καθήκοντος.
Η δήμαρχος ζήτησε ολιγοήμερη προθεσμία, αίτημα που έγινε δεκτό. Ανάλογο αίτημα είχε υποβάλει και την πρώτη φορά, στις αρχές του μήνα, όταν την κάλεσε ο πταισματοδίκης.
Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι εκδόθηκε απόφαση από τη Διεύθυνση Βιομηχανικών Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του υπουργείου Ανάπτυξης που προβλέπει την αναστολή δραστηριοποίησης της εταιρείας που είχε αναλάβει την πιστοποίηση του λούνα παρκ στη Χαλκιδική.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Την Τρίτη η απολογία των τεσσάρων συλληφθέντων για τον θάνατο της 47χρονης ναυτικού
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν ο οδηγός του φορτηγού, ο καπετάνιος, ο ύπαρχος και ο υπεύθυνος.
Θεσσαλονίκη: Εκκενώθηκε η πλατεία Μακεδονομάχων λόγω ύποπτης βαλίτσας
Ένα ύποπτο αντικείμενο και συγκεκριμένα μία βαλίτσα εντοπίστηκε στο κέντρο στην Θεσσαλονίκη στην πλατεία.
Χαλκιδική: Ληστές χτύπησαν και κλείδωσαν στο μπάνιο ζευγάρι – Διέφυγαν με το αυτοκίνητο του θύματος
Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής, όταν τέσσερις.
Σεισμός 2,1 Ρίχτερ στην Αττική, με επίκεντρο στο Χαλάνδρι
Στο Χαλάνδρι ήταν το επίκεντρο σεισμού που σημειώθηκε στην Αττική λίγο μετά τις 21:30.