Χαλκιδική: Μητέρα καταγγέλλει ότι beach bar της απαγόρευσε να ταΐσει τα παιδιά της

Το «κίνημα της πετσέτας» εξακολουθεί να διεκδικεί ελεύθερες παραλίες για το ευρύ ελληνικό κοινό, ωστόσο την ίδια ώρα πληθαίνουν οι καταγγελίες στην Χαλκιδική για παράνομες πρακτικές που ακολουθούν τα καταστήματα στις παραλίες.

Μία μητέρα, συγκεκριμένα, που επισκέφτηκε παραλία της Χαλκιδικής μαζί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τους, καταγγέλλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως οι υπεύθυνοι δεν της επέτρεψαν να ταΐσει τα παιδιά της με φαγητό που είχε φέρει από το σπίτι και της ζήτησαν να πάει στο αυτοκίνητο (!) να τα ταΐσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα έφτασε με την οικογένειά της στην παραλία. Αφού πλήρωσαν τις ξαπλώστρες, παρήγγειλαν καφέδες και αργότερα φαγητό για τους ίδιους, ήρθε η ώρα να ταΐσουν τα παιδιά τους με φαγητό που είχαν φέρει από το σπίτι.

Τότε υπάλληλος του beach bar τους πλησίασε και τους πληροφόρησε ότι απαγορεύεται να ταΐσουν τα παιδιά τους με δικό τους φαγητό, λέγοντάς τους ότι δεν έπρεπε καν να τους επιτρέψουν να μπουν με το φορητό ψυγειάκι τους στους χώρους του beach bar στην παραλία.

Η ανάρτηση της μητέρας

«Με 2 μωρά και να γίνεται χαμός παντού, έχοντας ξεχάσει την δική μας ομπρελίτσα, αναγκαζόμαστε να κάτσουμε. Ξαπλώστρες 10 ευρώ το άτομο.

Φαγητό εδώ μπαγιάτικο και ελεεινό. Βγάζουμε από το ψυγειάκι μας να ταΐσουμε το παιδάκι μας, φαγητό που έχουμε φέρει ειδικά για αυτήν και έρχονται και μας κάνουν φασαρία λέγοντάς μας το ανήκουστο να πάμε στο αμάξι να την ταΐσουμε, γιατί απαγορεύεται!!! Αφού στο μεταξύ έχουμε πληρώσει, έχουμε παραγγείλει μπαγιάτικα πράγματα από αυτούς με εξωφρενικές τιμές!

Τί ρατσισμός απέναντι και στις οικογένειες!!

Δηλαδή απαγορεύεται να κάτσεις ελεύθερα στην παραλία, πράγμα ήδη παράνομο, απαγορεύεται και να φέρεις το οτιδήποτε για να φάει το παιδί σου.

Πρέπει να δώσεις λεφτά για τα μπαγιάτικα burgers τους.

Μας προκάλεσαν να καλέσουμε την τουριστική αστυνομία γιατί είναι αυτοί οι σωστοί και μας είπαν πως μας έκαναν και χάρη που μας άφησαν με το ψυγειάκι να μπούμε.

Ξαναλέω, αφού ήδη τους είχαμε χρυσοπληρώσει.

Τραγικό. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε κανένα μέρος.

Κοινοποιήστε ελεύθερα.

Αν θέλουμε κάτι να αλλάξει ας αρχίσουμε να μιλάμε και να καταγγέλλουμε τα αίσχη που βλέπουμε…

Πολύ κρίμα για αυτό το κατά τα άλλα πανέμορφο μέρος που το ρημάξανε».

 

Χαλκιδική,  Beach Bar, Μητέρα, Καταγγελία, Παιδιά, Απαγόρευση, Τάισμα Παιδιών

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα