

Συνεχίζονται από νωρίς το πρωί οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο νεαρών ανδρών, οι οποίοι αγνοούνται από χθες το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.
Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 28 και 30 ετών, οι οποίοι επισκέφτηκαν το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής για διακοπές.
Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό τους συμμετέχουν ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, δύο παραπλέοντα σκάφη ενώ στο χώρο για να βοηθήσουν τις έρευνες βρίσκονται ιδιωτικά μέσα και εθελοντές διασώστες.
Οι δύο αγνοούμενοι παρασύρθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου από τα θαλάσσια ρεύματα στο Ποσείδι, αφού βούτηξαν από την επικίνδυνη περιοχή «αμμόγλωσσα Μύτη».
Μαζί τους ήταν και ένας 25χρονος φίλος τους, ο οποίος όμως κατάφερε να διασωθεί από το Λιμενικό Σώμα, που ξεκίνησε άμεσα μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό των αγνοουμένων.
Σχετικά Νέα
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.