

Συναγερμός έχει σημάνει σε βιομηχανία τροφίμων στην Ορμυλία Χαλκιδικής, όπου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό 50 από τους 300 εργαζομένους.
Όπως μετέδωσε το OPEN, με δηλώσεις και εκπροσώπου της εταιρείας, στο εργοστάσιο εργάζονται συνολικά 300 άτομα.
Τα πρώτα δύο θετικά κρούσματα ήταν δύο γυναίκες που είχαν ταξιδέψει πρόσφατα σε γειτονική βαλκανική χώρα.
Όταν διαπιστώθηκε πως οι δύο γυναίκες είναι πιθανό να νοσούν από κορονοϊό το εργοστάσιο προέβη σε μαζικά τεστ όλων των εργαζομένων και διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία του, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Από τους 300 εργαζόμενους βρέθηκαν θετικοί οι 50, οι οποίοι βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμοί καθώς ουδείς έχει σοβαρά συμπτώματα της νόσου.
Το εργοστάσιο είναι παραγωγής και τυποποίησης ελιάς.
Επισημαίνεται πως σήμερα ανακοινώθηκαν 152 νέα κρούσματα στη χώρα, τα 43 εκ των οποίων εντοπίζονται στη Θεσσαλονίκη, ενώ ακόμη 4 είναι στη Χαλκιδική.
Σχετικά Νέα
Μεξικό: Υποψήφια δήμαρχος δολοφονήθηκε σε ζωντανή μετάδοση
Η Γεσένια Λάρα Γκουτιέρες και τρεις υποστηρικτές έπεσαν νεκροί από σφαίρες κατά τη διάρκεια.
Η Ελλάδα προσέφυγε σε βρετανικό δικαστήριο για τα «warrants» με ρήτρα το ΑΕΠ
Η Ελλάδα προσέφυγε σε δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου για μια διαμάχη σχετικά με τα.
Τραμπ: Μεγαλοπρεπής υποδοχή στη Σαουδική Αραβία – Το μωβ χαλί και τα χρυσά σπαθιά
Στο Ριάντ, τον πρώτο σταθμό τετραήμερης περιοδείας του στην περιοχή του Περσικού Κόλπου, έφτασε.
Τέμπη-Πόρισμα ΕΜΠ:«Τα έλαια σιλικόνης μπορούν να δημιουργήσουν πυρόσφαιρα»
Στα χέρια του εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαϊμη βρίσκεται το πόρισμα για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη του Εθνικού.