

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε την το βράδυ της Τσικνοπέμπτη στη λεωφόρο Μακαρίου, στην χερσαία ζώνη λιμένα της Χαλκίδας. Για άγνωστα αίτια, ο οδηγός αυτοκινήτου συγκρούστηκε με ένα σταθμευμένο, που δεν είχε ευτυχώς επιβαίνοντες, στο λιμάνι της Χαλκίδας.
Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο σταθμευμένο αυτοκίνητο ενώ τραυματίστηκε ο συνοδηγός, με αποτέλεσμα τη διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται.
Να σημειωθεί ότι ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο που σημειώθηκε η σύγκρουση.
Προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ ο οδηγός αναζητείται.
Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 314 του Π.Κ. περί σωματικής βλάβης από αμέλεια και του άρθρου 43 του Κ.Ο.Κ για συμπεριφορά σε περίπτωση ατυχήματος.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες
Και σήμερα αναμένεται γενικά ηλιόλουστος καιρός, με εξαίρεση μεσημεριανές-απογευματινές μπόρες και καταιγίδες σε Ήπειρο,.
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη – Τι ισχύει για τον Δακτύλιο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αλλά.