

Χάκερ υπεξαίρεσαν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία συνολικής αξίας περί τα 160 εκατ. δολαρία από την εταιρεία εμπορίας κρυπτονομισμάτων Wintermute, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter o CEO της την Τρίτη και μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.
Η ληστεία είχε ως στόχο τις αποκεντρωμένες χρηματοοικονομικές δραστηριότητες της Wintermute, η οποία εδρεύει στο Λονδίνο, ανέφερε ο Evgeny Gaevoy στο tweet του.
Η εταιρεία, η οποία παρέχει ρευστότητα σε σειρά μεγάλων ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων και πλατφορμών trading, παραμένει αξιόχρεη παρά το πλήγμα που δέχθηκε, πρόσθεσε ο επικεφαλής της.
Σχετικά Νέα
Κύπρος: Δύο γυναίκες στη φυλακή για σφετερισμό περιουσιών στα κατεχόμενα
Μια εξόχως σημαντική απόφαση στον αγώνα για τερματισμό του σφετερισμού των περιουσιών Ελληνοκυπρίων στα.
Κασμίρ: 13 νεκροί στον πακιστανικό τομέα
Τουλάχιστον 13 άμαχοι σκοτώθηκαν στο πακιστανικό Κασμίρ μέσα σε 12 ώρες μέχρι σήμερα το.
Ο Μακρόν ζητεί άμεσες διαπραγματεύσεις Ρωσίας και Ουκρανίας – Προειδοποιεί για επιπλέον κυρώσεις τη Ρωσία
Τη διεξαγωγή άμεσων διαπραγματεύσεων μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας ζητεί ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν,.
Ο πρίγκιπας Χάρι χάθηκε στο Λονδίνο και «χτύπησε»… λάθος πόρτες – Οι κάτοικοι έμειναν άναυδοι
Τουλάχιστον τρεις φορές ο πρίγκιπας Χάρι «χτύπησε» λάθος πόρτες σε σπίτια, περιπλανώμενος στο Φούλαμ. Σε μια.