

Στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής και του επιχειρηματικού φόρουμ της Πρωτοβουλίας Τριών Θαλασσών θα συμμετάσχει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, στο Βίλνιους της Λιθουανίας, από τις 10 έως τις 11 Απριλίου 2024.
Στο περιθώριο της Συνόδου, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα συμμετάσχει στο Διεθνές Φόρουμ Μεταφορών (ITF), όπου θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συσκέψεις με ομολόγους του για την ανασυγκρότηση του δικτύου μεταφορών και την ενίσχυση του συντονισμένου πλαισίου βοήθειας προς την Ουκρανία.
Παράλληλα, ο Χ. Σταϊκούρας θα έχει διμερή συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών της Λιθουανίας, Marius Skuodis.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.