

Ολοκληρώνεται με Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών που υπεγράφη σήμερα η διευθέτηση του ζητήματος καταβολής του 100% – δηλαδή ολόκληρης – της αποζημίωσης στους πρώην εργαζομένους σε πιστωτικά ιδρύματα που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση και οι οποίοι, μέχρι σήμερα, είχαν λάβει το 80% της αποζημίωσης.
“Έτσι, υλοποιείται η δέσμευσή μας να υπάρξει, ανάλογα με τις χρηματοροές της Ενιαίας Ειδικής Εκκαθάρισης, προσαρμογή έως την πλήρη καταβολή της νόμιμης αποζημίωσης στους πρώην εργαζομένους σε πιστωτικά ιδρύματα που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση”, αναφέρει σε δήλωση του ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.