

«Κυβερνώσα Αριστερά χωρίς Αλέξη δεν υπάρχει», τιτλοφορείται το ολοσέλιδο άρθρο – παρέμβαση του Χρήστου Σπίρτζη στην εφημερίδα «Τα Νέα».
Μεταξύ άλλων ο πρώην Υπουργός Μεταφορών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γράφει:
«Όλες οι ιστορικές στιγμές της Αριστεράς και του προοδευτικού κόσμου ήταν πάντα συνδεδεμένες με τον ηγέτη της. Δεν θα μπορέσει κανείς να θυμηθεί την εθνική αντίσταση χωρίς τον Άρη, τους αγώνες για τη δημοκρατία και την ειρήνη χωρίς τον Λαμπράκη, την πολιτική αλλαγή χωρίς τον Ανδρέα».
«Αν υπάρχει η αντίληψη ότι ο Πρόεδρος ενός κόμματος δεν έχει την ευθύνη αλλά και το διακριτό θεσμικό ρόλο της πορείας και της λειτουργίας ενός κόμματος, τότε έχουμε μπερδέψει την Αριστερά με τον αριστερισμό και τη δημοκρατική διαδικασία με την ισοπέδωση και την απαξία».
«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν αμφισβητείται από κανέναν. Πάρα ταύτα, αν υπάρχει η αντίληψη ότι τα στελέχη, οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που έχουν συσπειρωθεί εντός και εκτός κόμματος, οφείλονται στη δράση του κόμματος και όχι στον Αλέξη Τσίπρα και στο αίσθημα πατριωτικού καθήκοντος του προοδευτικού κόσμου απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό και τη Δεξιά, θα διαφωνήσω καταθέτοντας την προσωπική μου στάση, που εκφράζει πάρα πολλά μέλη και μη μέλη μας»
«ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, χωρίς τον Αλέξη δεν υπάρχει και είναι πολλές δεκαετίες μακριά η μετά Αλέξη εποχή».
Σχετικά Νέα
Κυρ. Μητσοτάκης: Όσο η οικονομία θα πηγαίνει καλύτερα τόσο όλοι οι Έλληνες θα μπορούν να προσβλέπουν σε καλύτερες ημέρες
«Είμαι αποφασισμένος να ηγηθώ της Νέας Δημοκρατίας και να διεκδικήσω, εφόσον μας εμπιστευτούν και.
ΚΚΕ: Ο πρωθυπουργός συνεχίζει την κοροϊδία για το τεράστιο πρόβλημα της στέγασης
«Ο Πρωθυπουργός συνεχίζει για δεύτερη μέρα την κοροϊδία, κυρίως προς τους νέους ανθρώπους, για.
Κ. Μητσοτάκης: Θα επισκεφθεί την Πέμπτη το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη 24 Απριλίου και ώρα 10.00, θα επισκεφθεί το.
Δ. Μιχαηλίδου: Προμετωπίδα της κοινωνικής πολιτικής, η στέγαση
Τη χαρά της εξέφρασε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου για τη.