Χ. Σιμορέλης: «Δεν έχει τελειώσει το ματσάκι ακόμα»…

«Δεν έχει τελειώσει το ματσάκι ακόμα» είπε ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης, επιχειρώντας να πείσει ότι το κόμμα του έχει ελπίδες νίκης στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

«Αν μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους, χάσαμε το πρώτο ημίχρονο αλλά δεν έχει τελειώσει το ματσάκι ακόμα. Δεν είναι όμως και εύκολη υπόθεση να το ανατρέψουμε, ξεκινάμε για τις εθνικές εκλογές από το μηδέν, όπου οι πολίτες πρέπει να κρίνουν τι κάναμε τα τελευταία χρόνια και να αποφασίσουν», είπε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του.

Στην ίδια συνέντευξη ο κύριος Σιμορέλης έστρεψε τα βέλη του προς τον συνυποψήφιό του στα Τρίκαλα και επίσης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο που «έσπασε» το εμπάργκο του κόμματος στον Σκάι και εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού: «Με απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού κάνουμε εμπάργκο στον Σκάι, γιατί καθημερινά βλέπαμε ότι λειτουργεί σαν γραφείο τύπου της ΝΔ. Κι εμένα με καλέσανε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν δέχθηκα να μιλήσω, γιατί σέβομαι την απόφαση του κόμματος και του πρωθυπουργού. Εγώ για λίγα λεπτά τηλεθέασης δεν θα δεχόμουνα ποτέ τον Γεωργιάδη και το Βορίδη να μου λένε μπράβο. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρόσβαλλα τον πρωθυπουργό για αυτά τα λίγα λεπτά τηλεθέασης», είπε.

Σχετικά Νέα