Χ. Μαντάς: Παρά την μιντιακή σιωπή, δεν θα κρύβονται για πολύ οι διαφορές (ηχητικό)

Είναι ανεξήγητα πολύ χειρότερο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, που έχει τις δυνατότητες με το «μαξιλάρι» που έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ΝΔ αρνείται πεισματικά να ακούσει τις καθαρά διατυπωμένες προτάσεις μας, με γελοία επιχειρήματα

Αριστερά και προοδευτικές δυνάμεις βλέπουν το μέλλον της Ελλάδας διαφορετικά και δεν θα κρυφτεί για πολύ η στρατηγική διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, όσα και να δώσουν αδιαφανώς σε ΜΜΕ και συγκεκριμένα συμφέροντα για μία άγαρμπη επιβολή σιωπής στην πολιτική αντιπαράθεση, είπε ο βουλευτής Χρήστος Μαντάς Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.

Αποφεύγουν επί της ουσίας συζήτηση, με σιωπητήριο στα ΜΜΕ μετά τα «δωράκια αδιαφάνειας», είναι εκτεταμένη η μιντιακή σιωπή, αλλά άνοιξε μικρή χαραμάδα τα τελευταία 24ωρα. Είναι ανεξήγητα πολύ χειρότερο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, που έχει τις δυνατότητες με το «μαξιλάρι» που έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ΝΔ αρνείται πεισματικά να ακούσει τις καθαρά διατυπωμένες προτάσεις μας, με γελοία επιχειρήματα περί μη υπολογισμού εισφορών και φορολογίας, όταν η πρότασή μας μιλά ξεκάθαρα για αναστολή και όχι διαγραφή. Υπάρχει σαφές δημοσιονομικό περιθώριο στήριξης της κοινωνίας για να μην καταρρεύσει η οικονομία

Να μην βρει με τα ίδια προβλήματα το σύστημα Υγείας η επόμενη ημέρα, συνέχισε, το κρίσιμο είναι η ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό, να μείνουν στην άκρη ιδιωτικοποιήσεις και ΣΔΙΤ που ακόμη επεξεργάζονται.

Χαρακτήρισε εξάλλου πολύ κρίσιμο το σημερινό Eurogroup, καθώς θα δείξει αν θα υπάρξει προωθητικός συμβιβασμός. Πρέπει να προχωρήσει η αμοιβαιοποίηση του χρέους για ένα ισχυρό πακέτο στήριξης.

Σχετικά Νέα