Χ. Γιαννούλης: Βάλτε το αυτί στο χώμα και ακούστε

Σημεία της ομιλίας του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτή Τομεάρχη Μεταφορών Χρήστου Γιαννούλη στη Βουλή, στη συζήτηση του σχεδίου νόμου για την τηλεργασία

“Οι εργαζόμενοι έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα. Δεν μπορούνε πλέον να τους ξεγελάσουν. Οι καθημερινότητα που βιώνουν, ελάχιστη σχέση έχει με την ονειροχώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την ώρα που φέρνουν στη Βουλή σχέδιο νόμου για μία καινοτόμο μορφή εργασίας όπως η είναι η τηλεργασία, την ίδια ώρα, στην ίδια αίθουσα, με το εργασιακό νομοσχέδιο πολεμούν τον κόσμο της εργασίας.

Όπως κάνουν και με τους δανειολήπτες που τους κουνούν το δάχτυλο και τους ζητούν να είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους και την ίδια ώρα το κόμμα τους χρωστάει στις τράπεζες 342 εκατ. ευρώ.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχουν γίνει αξιολογήσεις γενικών διευθυντών, γιατί αυτοί που απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη του επικεφαλής δεν έχουν τα τυπικά προσόντα για να διεκδικήσουν τις θέσεις.

Ο Κωστής Χατζηδάκης εκτελεί ένα ακόμη συμβόλαιο σε βάρος των συμφερόντων του δημοσίου. Ολυμπιακή, ΔΕΗ, περιβάλλον, εργασιακά.

Η τηλεργασία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να ανατεθεί στην ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα