

«Δεν πείθει κανέναν το νέο κυβερνητικό αφήγημα που θέλει τον κύριο Σταϊκούρα να έρχεται σε σύγκρουση με τους τραπεζίτες. Τόσο η κυβέρνηση όσο και οι τράπεζες αρνούνται να δώσουν λύση για τους ευάλωτους δανειολήπτες που βλέπουν τη δόση του στεγαστικού τους δανείου να αυξάνεται εν μέσω κύματος ακρίβειας». Αυτό τόνισε στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.
«Αν πραγματικά ήθελε η κυβέρνηση να δώσει λύση, θα μπορούσε να φέρει στη Βουλή νομοσχέδιο για την στήριξη της πρώτης κατοικίας και των ευάλωτων δανειοληπτών, όπως έκανε η κυβέρνηση της Ισπανίας για ένα εκατομμύριο νοικοκυριά.
Το ευνοϊκό για τους ευάλωτους δανειολήπτες νομοθετικό πλαίσιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ακυρώθηκε με τον πτωχευτικό νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Χρ. Γιαννούλης.
Σχετικά Νέα
Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»
Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι υπουργικές τροπολογίες
Με τη θετική ψήφο μόνο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής και στο σύνολό.
Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Κατηγορηματική διάψευση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται σε «σκανδαλώδη τροπολογία για.
Ελληνική Λύση: Θολά σημεία στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση «κατά παραγγελία» υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από ζευγάρια ομοφυλοφίλων
Η Ελληνική Λύση σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,.