

«Όταν ένας Πρωθυπουργός, από το βήμα της Βουλής, εκτρέπεται θεσμικά και αποκαλεί συμμορίτες δημοσιογράφους όπως ο Βαξεβάνης και η Παπαδάκου, οι οποίοι στη συνέχεια αθωώνονται από τη δικαιοσύνη, είναι βαρύτατα εκτεθειμένος», τόνισε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο Χρ. Γιαννούλης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ
«Το μόνο που ενδιαφέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι να διασώσει την καρέκλα του στην αρχηγία της ΝΔ μετά τη διαφαινόμενη ήττα στις εκλογές του φθινοπώρου». Αυτό τόνισε στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών Χρήστος Γιαννούλης.
«Μία από τις «αόρατες» ειδήσεις στα χθεσινά δελτία των μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων ήταν η παρουσίαση από τον Αλέξη Τσίπρα του κοστολογημένου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης.
Επίδομα ενοικίου έως 350 ευρώ σε 150.000 νέους ως 44 ετών, μπλόκο στα funds για το Airbnb, τράπεζα στέγης για χαμηλά ενοίκια και νέος πτωχευτικός νόμος, είναι οι τέσσερεις βασικοί άξονες του προγράμματος.
Όταν ένας Πρωθυπουργός, από το βήμα της Βουλής, εκτρέπεται θεσμικά και αποκαλεί συμμορίτες δημοσιογράφους όπως ο Βαξεβάνης και η Παπαδάκου, οι οποίοι στη συνέχεια αθωώνονται από τη δικαιοσύνη, είναι βαρύτατα εκτεθειμένος.
Όπως επίσης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που αναπαρήγαγε με περισσή ευκολία ψευδείς διαρροές».
Σχετικά Νέα
Κ.Τσουκαλάς: Χρειάζονται λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα όπως η έκπτωση του ενοικίου από το φορολογητέο εισόδημα
Την εκτίμηση ότι οι Έλληνες πολίτες πέρασαν το πιο ακριβό Πάσχα, κάτι το οποίο.
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.