

«Σκόπιμη η επιλογή της διχαστικής ρητορικής και της μισαλλοδοξίας από τον Πρωθυπουργό και τα στελέχη της κυβέρνησης του. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν πρόκειται να τους ακολουθήσει σε αυτόν τον κατήφορο». Αυτό τόνισε στο «Κόκκινο» ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.
«Οι πολίτες πρέπει να αντισταθούν στην παρελκυστική προπαγάνδα και στην επίμονη προσπάθεια της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.
Σταθερός στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη παραμένει η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολίτικών της χορηγών.
Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διαμορφώνουν συνθήκες ελπίδας και προοπτικής για τον τόπο και δίνουν διέξοδο στα προβλήματα των πολιτών».
Σχετικά Νέα
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.