

«Αντί να δώσει λύσεις στα προβλήματα των εργαζομένων στα εργοτάξια του Μετρό Θεσσαλονίκης, η ανάδοχος κατασκευάστρια εταιρεία προχώρησε αιφνιδιαστικά σήμερα στις απολύσεις 4 εργαζομένων.
Ανάμεσα τους, εργαζόμενος που μόλις πριν από 10 ημέρες είχε εργατικό ατύχημα και εργαζόμενος με νεογέννητο παιδί. Η αναλγησία σε όλο της το μεγαλείο.
Το ότι οι απολύσεις έρχονται σε μία χρονική στιγμή που οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερες αμοιβές, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Ειδικά αυτή την περίοδο που οι εργασίες έχουν εντατικοποιηθεί και η έλλειψη προσωπικού είναι εμφανής, δεν δικαιολογείται η ενέργεια της εταιρείας.
Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων που ζητούν την ανάκληση των απολύσεων και καλούμε την Αττικό Μετρό να τοποθετηθεί επιτέλους υπεύθυνα για τις εργασιακές συνθήκες στα εργοτάξια»
Σχετικά Νέα
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.