

«Έχει γίνει πλέον συνείδηση στους πολίτες πως έχουμε μία κυβέρνηση καθεστωτικής αντίληψης, που με δόλια μέσα προσπαθεί να γαντζωθεί στην εξουσία. Δεν μπορεί πλέον να είναι ανεκτές οι καθημερινές εκπτώσεις στα δικαιώματα, τη δημοκρατική λειτουργία, τον κοινοβουλευτισμό». Αυτό τόνισε Στο Κόκκινο 105,5, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών Χρήστος Γιαννούλης.
«Η πολιτική αλλαγή είναι η μόνη απάντηση στην πολιτική πρακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη που οδηγεί σε αδιέξοδο τους πολίτες και τον τόπο.
Το μόνο αντίδοτο στην αδράνεια, την ανευθυνότητα, την αδιαφάνεια της ΝΔ, είναι η προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που θα υλοποιηθεί με δουλειά, εντιμότητα, διαφάνεια, ισονομία και δικαιοσύνη».
Σχετικά Νέα
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.