

Δήλωση του Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτή Τομεάρχη Μεταφορών
«Την άρνηση ουσιαστικά της κυβέρνησης να ενισχύσει τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί, επιβεβαίωσε η απάντηση του υπουργού Οικονομικών, στο σχετικό ερώτημα που καταθέσαμε με πρωτοβουλία μου, 48 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Στην απάντηση του ο υπουργός Οικονομικών δεν ανέλαβε καμία απολύτως δέσμευση για την ικανοποίηση των αιτημάτων του κλάδου, την ώρα που οι επαγγελματίες και οι οικογένειές τους βρίσκονται στα πρόθυρα της απόγνωσης.
Ενδεικτικό της κυβερνητικής αδιαφορίας είναι επίσης το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία απάντηση από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.
Τόσο ο Υπουργός Οικονομικών όσο και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, δεν απάντησαν ούτε για το ζήτημα του αθέμιτου ανταγωνισμού από την απουσία ισχυρού κανονιστικού πλαισίου για τις πλατφόρμες τύπου uber .
Αντιλαμβανόμενοι τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου, δεσμευόμαστε ότι θα επανέλθουμε στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, μέχρι να λάβουμε ικανοποιητικές απαντήσεις».
Σχετικά Νέα
Ανάρτηση Κ. Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα: Στόχος μας η συλλογική πρόοδος να μετατρέπεται σταδιακά και σε ατομική προκοπή
«Τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2024 καταγράφουν μία σημαντική υπεραπόδοση της εθνικής.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να ελεγχθεί άμεσα η «περιστρεφόμενη πόρτα» διαφθοράς ΝΔ – εταιρειών και «Ομάδας Αλήθειας»
«Οι αποκαλύψεις του Τύπου, σχετικά με την “περιστρεφόμενη πόρτα” που έχει στήσει η κυβέρνηση.
Σ. Φάμελλος: Όσα επικοινωνιακά τρικ και αν επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του
Ανάρτηση για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΚΕ: Ο πρωθυπουργός ζητά από τους χαμηλοσυνταξιούχους και τα ΑμεΑ να «βολευτούν» με 250 ευρώ τον χρόνο
Σε συνθήκες που η ακρίβεια σπάει κόκαλα, η κυβέρνηση, αντί για πραγματική μείωση φόρων.