

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παραβιάζει το «όχι» του άλλου εκμεταλλευόμενος τη δύναμη και την εξουσία του», σχολίασε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Χρ. Γιαννούλης σε συνέντευξή του στην «Εγνατία TV»
Στην «Εγνατία TV» μίλησε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Χρ. Γιαννούλης, ο οποίος ανέφερε:
«Tο «όχι» κάθε ανθρώπου πρέπει να είναι απόλυτα σεβαστό. Δεν υπάρχει «αλλά». Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παραβιάζει το «όχι» του άλλου εκμεταλλευόμενος τη δύναμη και την εξουσία του. Οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και διάφοροι δημοσιολογούντες στη Θεσσαλονίκη που απολαμβάνουν δυστυχώς την ακρόαση των συμπολιτών μας.
Πρέπει να προσέχουμε γιατί το «αυγό του φιδιού» δεν έχει μόνο πολιτική διάσταση αλλά και κοινωνική. Αυτοί που γελούν βρίσκοντας χαριτωμένες τις αθλιότητες που ακούγονται, πρέπει να σκεφτούν πως αυτά είναι πολύ σοβαρά ζητήματα για να τα απευθύνουμε ως αντικείμενο σχολιασμού σε ηλίθιους.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται ως οδοστρωτήρας να ισοπεδώσει πολλά ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας, της ελληνικής πολιτικής σκηνής, όπως αυτό με την κατάργηση της απλής αναλογικής. Η απλή αναλογική απαιτεί από τα κόμματα δημοκρατική ωριμότητα. Είναι μία άσκηση σύνθεσης και σίγουρα είναι ένα μοντέλο διακυβέρνησης καλύτερο από αυτό που ζούμε τώρα.
Ο κύριος Μητσοτάκης έχει δυσανεξία στις συνεργασίες, στη σύνθεση απόψεων. Κυρίως όμως οραματίζεται ένα μοντέλο που στηρίζεται στην «ενός ανδρός αρχή». Δεν είναι τυχαίο που πολλές φορές φέρεται ως «μονάρχης» αδειάζοντας ακόμη και στενούς τους συνεργάτες ή και υπουργούς της κυβέρνησης του».
Σχετικά Νέα
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.