

«Νομίζω ότι τα προβληματικά σημεία είναι αυτά της ρύθμισης και της απορρύθμισης που προέρχονται από οποιαδήποτε εμπορική διευθέτηση υπάρξει με την Ευρώπη και τον ευρύτερο κόσμο» και επίσης «πολύ σοβαρό είναι το θέμα των ιρλανδικών συνόρων», δήλωσε ο Κόρμπιν σε συνέντευξή του στο Sky News
Ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε ότι είναι απίθανο να στηρίξει μια συμφωνία μεταξύ του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετέδωσε το πρωί της Κυριακής το Sky News.
«Νομίζω ότι τα προβληματικά σημεία είναι αυτά της ρύθμισης και της απορρύθμισης που προέρχονται από οποιαδήποτε εμπορική διευθέτηση υπάρξει με την Ευρώπη και τον ευρύτερο κόσμο» και επίσης «πολύ σοβαρό είναι το θέμα των ιρλανδικών συνόρων», δήλωσε ο Κόρμπιν σε συνέντευξή του στο Sky News.
«Και εάν αυτό δημιουργεί ένα σύνορο στην Θάλασσα της Ιρλανδίας αντί των ιρλανδικών συνόρων, το βλέπω να φέρνει προβλήματα», πρόσθεσε ο Κόρμπιν, εξηγώντας ότι θα προειδοποιήσει τους Βρετανούς βουλευτές να μην ταχθούν υπέρ της διεξαγωγής μιας ψηφοφορίας που θα επικυρώνει τη συμφωνία.
Με την ημερομηνία της 31ης Οκτωβρίου για το Brexit να πλησιάζει, Ευρωπαίοι διπλωμάτες δήλωσαν ότι οι Βρυξέλλες είναι πρόθυμες να διεξαγάγουν εντατικές συνομιλίες με Βρετανούς διαπραγματευτές από το Σαββατοκύριακο σε μια προσπάθεια να πετύχουν μια συμφωνία αφού ο Τζόνσον υπαναχώρησε σε βασικά σημεία, όπως το ότι απέσυρε το αίτημα για τελωνειακούς ελέγχους στην ιρλανδική νήσο.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τα βρετανικά ΜΜΕ, πρωθυπουργός της Βρετανίας θα παροτρύνει την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, με τους οποίους θα μιλήσει έως αύριο Δευτέρα βράδυ, να υποστηρίξουν τη συμφωνία που πρότεινε στην ΕΕ για το Brexit.
Ο Τζόνσον θα προτείνει στους τρεις ηγέτες να συμβάλλουν στην προσπάθειά του να κλειστεί νέα συμφωνία μέσα στην εβδομάδα ή να συναινέσουν να προχωρήσει μια «φιλική» εκδοχή της αποχώρησης χωρίς συμφωνία του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση την 31η Οκτωβρίου, σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία επικαλείται κυβερνητική πηγή
Σχετικά Νέα
Πάπας Φραγκίσκος: Αυτά είναι τα πιθανά αίτια θανάτου σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ
Τα ιταλικά αλλά και διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν εκτενή αναφορά στον θάνατό του και.
ΗΠΑ: Ανησυχίες βουλευτών για πιθανή μεταφορά S-400 από την Τουρκία στη Συρία
Την ανησυχία τους για την ενδεχόμενη αποστολή του ρωσικού συστήματος S-400 που κατέχει η.
Πούτιν: Οι μάχες στην Ουκρανία ξαναρχίζουν – “Θετική” η Ρωσία σε ειρηνευτικές προτάσεις
Οι μάχες στην Ουκρανία αρχίζουν ξανά, μετά την εκεχειρία του Πάσχα, τόνισε ο πρόεδρος.
Νέα επίθεση Τραμπ στον επικεφαλής της FED – Τον χαρακτήρισε «τεράστιο loser»
Κατά του επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, της Fed, επιτέθηκε και πάλι ο.