

Με τα καλύτερα λόγια περιέγραψε στον Alpha τον 36χρονο Αντώνη, που έχασε τη ζωή του όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον πέταξαν στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά.
«Ήταν καλό παιδί, φιλότιμο, αλλά άτυχος. Στην Κρήτη δούλευε. Στην Αθήνα ανέβαινε τακτικά τα σαββατοκύριακα» είπε αρχικά η Μαρίνα Βαγγέλα.
«Δεν ήξερε μπάνιο»
«Είμαι συγκλονισμένη. Δεν έχω λόγια, τον βλέπω τον καημένο εκεί που τον σπρώχνουν και σπαράζει η καρδιά μου, είναι πολύ θλιβερό, πολύ λυπηρό» πρόσθεσε η φίλη του Αντώνη Κ.
«Ήταν καλό παιδάκι. Ήσυχος, φιλότιμος. Δεν ήταν παντρεμένος, ελεύθερος ήταν, τον ήξερε όλος ο κόσμος, βοηθούσε τους πάντες, δεν έλεγε ποτέ “όχι”» συνέχισε μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Τώρα».
«Δεν ήξερε και μπάνιο ο καημένος, αλλά πιστεύω ότι και να ξέρεις μπάνιο με τα νερά εκεί από πλοίο δεν νομίζω να μπορούσε να σωθεί», κατέληξε συγκλονισμένη η φίλη του.
Σχετικά Νέα
Τραγωδία στην Ηλεία: Αυτοψία στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 4χρονος – Διερευνώνται ο συνθήκες της μοιραίας πτώσης
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες.
Η λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε πεζοδρόμιο
Ένα τελείως διαφορετικό «πρόσωπο» παρουσίασε η Νίκης, η παραλιακή λεωφόρος της Θεσσαλονίκης, καθώς πιλοτικά μετατράπηκε.
Καλαμάτα: Τρεις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση ανθρώπων
Στην σύλληψη 3 αλλοδαπών, οι οποίοι βρίσκονταν ανάμεσα στους 81 συνολικά διασωθέντες που μεταφέρθηκαν τα μεσάνυχτα.
Ένας νεκρός και τραυματίες στην απόπειρα μεταναστών να διασχίσουν τη Μάγχη
Ένας μετανάστης έχασε τη ζωή του και άλλοι τραυματίστηκαν τη νύχτα της Κυριακής προς.