

Η έξαρση του δεύτερου κύματος της πανδημίας και η πολυαναμενόμενη διάθεση εμβολίων κορωνοϊου προκάλεσαν κάποιες εκπληκτικές αλλαγές στην κατάταξη Covid Resilience του Bloomberg – που ανανεώνεται κάθε μήνα- και δείχνει τα καλύτερα και τα χειρότερα μέρη στον κόσμο την εποχή του Covid-19.
Η Νέα Ζηλανδία – με τα κλειστά σύνορά της, το σχέδιο του εμβολιασμού για όλους και την εξάλειψη του ιού – παραμένει στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα, με την Ταϊβάν να ακολουθεί.
Αυστραλία, Νορβηγία και Σιγκαπούρη κλείνουν την πεντάδα των καλύτερων χωρών για να ζεις εν μέσω πανδημίας.
Απεναντίας, από τις 53 χώρες που βρίσκονται στην λίστα του δημοφιλούς οικονομικού site, η Ελλάδα βρίσκεται στην πεντηκοστή θέση, πάνω μόνο από Περού, Αργεντινή και Μεξικού.
Προβληματισμό μάλιστα προκαλεί το γεγονός πως από τις 53 χώρες, η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας (6,3%).
Σχετικά Νέα
Νότια Κορέα: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ θα οδηγήσουν σε επωφελή συμφωνία
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Χαν Ντουκ-σου, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι.
Η Βενεζουέλα κατηγορεί το Ελ Σαλβαδόρ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο πρόσαψε «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή» στον.
Πουέρτο Ρίκο: Η κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τη Luma για το γενικό μπλακ άουτ
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ενεργειακή κρίση στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το γενικευμένο μπλακ.
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.